Τρίτη 21 Νοεμβρίου 2023

Συνελήφθη στο Τελωνείο Κήπων αλλοδαπός για νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα, πλαστογραφία και κλοπή τροχοφόρου.

 

-Συνελήφθη χθες (20-11-2023) το βράδυ, στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κήπων Έβρου από Αστυνομικούς του Τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου Κήπων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, ένας αλλοδαπός, κατηγορούμενος για νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα, πλαστογραφία και κλοπή τροχοφόρου.

-Ειδικότερα, ο δράστης ως οδηγός πολυτελούς Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου μετέβη στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κήπων, προκειμένου να πραγματοποιήσει έξοδο από τη Χώρα.

-Κατά τον ενδελεχή έλεγχο που πραγματοποίησαν οι Αστυνομικοί με τη συνδρομή αξιωματούχων της FRONTEX διαπίστωσαν ότι τα αναγνωριστικά στοιχεία του αυτοκινήτου, η άδεια κυκλοφορίας και οι πινακίδες κυκλοφορίας που έφερε είναι πλαστά, ενώ όπως προέκυψε το όχημα είναι καταχωρημένο από τις Αρχές της Ιταλίας ως κλεμμένο.

-Κατασχέθηκαν το παραπάνω όχημα, μία πλαστή άδεια κυκλοφορίας, ένα ζεύγος πλαστών πινακίδων κυκλοφορίας και ένα κινητό τηλέφωνο.

-Την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Διαβατηριακού Ελέγχου Κήπων.

 


Δεν υπάρχουν σχόλια: