Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2023

Απάτη εις βάρος μιας ηλικιωμένης γυναίκας στις Σέρρες-της έκλεψαν 7 χρυσές λίρες-δικογραφία σχηματίστηκε για τον δράστη αλλοδαπό και θα μεταφερθεί στον εισαγγελέα.

 

-Θύμα καλοστημένης απάτης έπεσε μία ηλικιωμένη στις Σέρρες, καθώς επιτήδειοι την έπεισαν να τους δώσει 7 χρυσές λίρες, τις οποίες μάλιστα τους τις πέταξε από το μπαλκόνι του σπιτιού της.

-Όλα ξεκίνησαν στις 29 Σεπτεμβρίου 2023, όταν ένας άνδρας τηλεφώνησε στην ηλικιωμένη και προσποιούμενος τον γιατρό ισχυρίστηκε ότι η κόρη της είχε δήθεν τραυματιστεί σε τροχαίο ατύχημα και χρειαζόταν άμεσα χειρουργείο.

-Μάλιστα μία γυναίκα, συνεργός του άνδρα που τηλεφώνησε στην ηλικιωμένη αλλά και του αρχηγού της σπείρας που διέπραττε τις απάτες προσποιήθηκε στο τηλέφωνο την κόρη της, για να την πείσουν.

-Έτσι κατάφεραν να αποσπάσουν από την ηλικιωμένη 7 χρυσές λίρες αξίας περίπου 31.000 ευρώ, τις οποίες η γυναίκα πέταξε από το μπαλκόνι και τις παρέλαβε άνδρας, για τον οποίο ερευνάται από την Αστυνομία η συμμετοχή του σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.

-Σύμφωνα με το rthess.gr σε βάρος του αλλοδαπού άνδρα σχηματίστηκε δικογραφία, που θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών.

Πηγή:https://www.dnews.gr/eidhseis/aftodioikisi/450075/thyma-apatis-epese-mia-ilikiomeni-stis-serres-tis-eklepsan-7-xryses-lires

 


Δεν υπάρχουν σχόλια: