Παρασκευή 27 Μαΐου 2022

Συνελήφθη στον Έβρο αλλοδαπός διακινητής ο οποίος με Ι.Χ.Ε.αυτ/το που έφερε κλεμμένες πινακίδες κυκλοφορίας προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας τρείς (3) λαθρομετανάστες.

 

-Συνελήφθη προχθές (25-5-2022) το πρωί, σε αγροτική οδό του οικισμού Ισαακίου Έβρου, από Αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Διδυμοτείχου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ορεστιάδας ένας αλλοδαπός διακινητής, ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας μη νόμιμους μετανάστες.

-Αναλυτικότερα, οι Αστυνομικοί συνέλαβαν τον δράστη, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και να μεταφέρει παράνομα στην ενδοχώρα τρεις (3) μη νόμιμους μετανάστες.

-Σημειώνεται ότι ο οδηγός – διακινητής προηγουμένως δεν συμμορφώθηκε σε σήμα στάσης των Αστυνομικών και ανέπτυξε ταχύτητα, πραγματοποιώντας επικίνδυνους ελιγμούς, ενώ μετά την ακινητοποίηση του οχήματος επιχείρησε να διαφύγει πεζός χωρίς να τα καταφέρει.

-Επιπλέον διαπιστώθηκε ότι ο δράστης στερείται άδειας ικανότητας οδήγησης, ενώ για τις πινακίδες κυκλοφορίας του οχήματος έχει δηλωθεί κλοπή την 21-5-2022 σε Αστυνομική υπηρεσία της Θεσσαλονίκης.

-Κατασχέθηκαν το παραπάνω όχημα, ένα ζεύγος πινακίδων κυκλοφορίας και χρηματικό ποσό.

-Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Διδυμοτείχου.

 


Δεν υπάρχουν σχόλια: