Δευτέρα 16 Μαΐου 2022

Πλησίον του οικισμού Ιάσμου Ροδόπης συνελήφθη αλλοδαπός για παράβαση του νόμου περί εθνικού τελωνειακού κώδικα -2.100 δισκία και 420 συσκευασίες φαρμακευτικών σκευασμάτων κατασχέθηκαν στο πλαίσιο συντονισμένης επιχείρησης.

 

-Συνελήφθη χθες (15-5-2022) απογευματινές ώρες, πλησίον του οικισμού Ιάσμου Ροδόπης, από Αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φερών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης , ένας αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί εθνικού τελωνειακού κώδικα.

-Η σύλληψη του δράστη επιτεύχθηκε στο πλαίσιο συντονισμένης επιχείρησης των παραπάνω Αστυνομικών στην οποία συνέδραμαν Αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Ιάσμου και του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Ιάσμου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης.

-Ειδικότερα, οι Αστυνομικοί πραγματοποίησαν έλεγχο στο Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο (ρυμουλκό μετά ρυμουλκούμενου) που οδηγούσε ο δράστης, όπου εντόπισαν επιμελώς κρυμμένα, σε διάφορα σημεία στο εσωτερικό του ρυμουλκού 2.100 δισκία και 420 συσκευασίες φαρμακευτικών σκευασμάτων, για τα οποία ο δράστης δεν κατείχε τα απαραίτητα παραστατικά από την αρμόδια αρχή.

-Κατασχέθηκαν οι παραπάνω ποσότητες φαρμακευτικών σκευασμάτων και το ρυμουλκό όχημα.

-Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Αλεξανδρούπολης.

 


Δεν υπάρχουν σχόλια: