Πέμπτη 12 Μαΐου 2022

Σε αγροτική περιοχή των Σερρών συνελήφθη αλλοδαπός διακινητής ο οποίος με κλεμμένο Ι.Χ.Ε.αυτ/το προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας τρείς (3) λαθρομετανάστες.

 

-Συνελήφθησαν χθες (11-5-2022) απογευματινές ώρες, σε αγροτική περιοχή των Σερρών, από Αστυνομικούς της Ειδικής Επιχειρησιακής Ομάδας Επέμβασης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Δράμας ένας αλλοδαπός διακινητής, ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας μη νόμιμους μετανάστες.

-Αναλυτικότερα, οι Αστυνομικοί συνέλαβαν το δράστη, διότι οδηγώντας Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο μετέφερε παράνομα στην ενδοχώρα τρεις (3 ) μη νόμιμους μετανάστες.

-Σημειώνεται ότι ο οδηγός – διακινητής κινούμενος με το όχημα σε επαρχιακή οδό και αντιλαμβανόμενος την επικείμενη σύλληψη, το ακινητοποίησε και διέφυγε πεζός σε παρακείμενη αγροτική έκταση, πλην όμως συνελήφθη από τους Αστυνομικούς.

-Από την Αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι για το παραπάνω αυτοκίνητο έχει δηλωθεί κλοπή την 27-4-2022 σε αστυνομική υπηρεσία της Αττικής, ενώ ο συλληφθείς στερείται άδειας ικανότητας οδήγησης.

-Κατασχέθηκε ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο.

-Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Κάτω Νευροκοπίου Δράμας.

 


Δεν υπάρχουν σχόλια: