Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2020

Στον Έβρο συνελήφθη αλλοδαπός διακινητής ο οποίος με κλεμμένο Ι.Χ.Ε.αυτ/το προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας έξι (6) λαθρομετανάστες.

 

-Συνελήφθη χθες (30-11-2020) το απόγευμα, στον Έβρο, από Αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Μεταξάδων με τη συνδρομή Αστυνομικών του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Διδυμοτείχου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ορεστιάδας ένας αλλοδαπός, ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας μη νόμιμους μετανάστες.
-Αναλυτικότερα, οι Αστυνομικοί συνέλαβαν τον δράστη διότι τον εντόπισαν να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και να μεταφέρει, παράνομα, στην ενδοχώρα έξι (6) μη νόμιμους μετανάστες.
-Σημειώνεται ότι το παραπάνω όχημα δεν σταμάτησε σε σήμα στάσης των Αστυνομικών, συνέχισε την πορεία του και ακολούθως ακινητοποιήθηκε σε χωμάτινη οδό στην ορεινή περιοχή Μικρού Δερείου Έβρου.
-Από την Αστυνομική έρευνα που ακολούθησε διαπιστώθηκε ότι ο οδηγός - διακινητής στερείται άδειας ικανότητας οδήγησης, καθώς επίσης ότι για το όχημα που οδηγούσε έχει δηλωθεί κλοπή την 14-11-2020 σε Αστυνομική υπηρεσία της Αθήνας.
-Κατασχέθηκαν ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, το χρηματικό ποσό των 215 ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο.
-Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Διδυμοτείχου Ορεστιάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: