Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2020

Συνελήφθη 50χρονος για την δολοφονία του 42χρονου επιχειρηματία Γιώργου Γρηγοριάδη στη Νιγρίτα Σερρών - έμενε απέναντι από το σπίτι που ανακαίνιζε το θύμα.

 

Σημαντικό ρόλο στην υπόθεση διαδραματίζει και η μητέρα του αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες.

-Σημαντικές είναι οι εξελίξεις σχετικά με την δολοφονία του επιχειρηματία Γιώργου Γρηγοριάδη που βρέθηκε νεκρός σε αρδευτικό κανάλι στη Νιγρίτα Σερρών, καθώς έχουν προσαχθεί ένας 50χρονος και η μητέρα του που έμεναν απέναντι από το σπίτι που ανακαίνιζε το θύμα.

-Σύμφωνα με ρεπορτάζ που μετέδωσε το MEGA , oι δύο προσαχθέντες εξετάζονται για την ανθρωποκτονία του επιχειρηματία. Οι Αστυνομικοί έφτασαν στα ίχνη ενός 50χρονου, ίδιας καταγωγής με το θύμα, ο οποίος κατοικούσε στο απέναντι σπίτι από αυτό που ανακαίνιζε ο επιχειρηματίας. Στο ισόγειο ήταν το σπίτι του και στον πάνω όροφο έμενε η μητέρα του.

-Η σύλληψή του έγινε σήμερα το πρωί. Άνθρωποι της ασφάλειας τον παρακολουθούσαν στενά από το βράδυ της Κυριακής και έφτασαν στη σύλληψή του.
-Οι πρώτες πληροφορίες μιλούν για έναν έντονο διαπληκτισμό που είχε ο φερόμενος ως δράστης με το θύμα. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να πιαστούν τα χέρια και γι’ αυτό τον λόγο υπήρχαν και εκδορές στο πρόσωπο του άτυχου Γρηγοριάδη.

-Αφού επέστρεφε προς το σπίτι που εργάζονταν δέχτηκε πισώπλατη μαχαιριά, ενώ σημαντικό ρόλο στην υπόθεση διαδραματίζει και η μητέρα του δράστη.

Πηγή: Δολοφονία 42χρονου επιχειρηματία στη Νιγρίτα Σερρών: Συνελήφθη 50χρονος που έμενε απέναντι από το σπίτι που ανακαίνιζε το θύμα (protothema.gr)


Δεν υπάρχουν σχόλια: