Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2020

Στην παρέβρια περιοχή Πραγγίου Έβρου συνελήφθη 42χρονος αλλοδαπός ο οποίος με πλαστική βάρκα διέσχισε τον ποταμό Έβρου, και μετέφερε παράνομα, από την Τουρκία στην Ελλάδα έντεκα (11) λαθρομετανάστες.

-Συνελήφθη χθες (20-2-2020) το πρωί, στην παρέβρια περιοχή Πραγγίου Έβρου , από Αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Διδυμοτείχου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ορεστιάδας, 42χρονος αλλοδαπός, ο οποίος μετέφερε, παράνομα, από την Τουρκία στην Ελλάδα μη νόμιμους μετανάστες.
-Αναλυτικότερα, στο πλαίσιο συντονισμένης επιχείρησης, οι Αστυνομικοί εντόπισαν τον 42χρονο διακινητή να μεταφέρει παράνομα, από την Τουρκία στην Ελλάδα, διασχίζοντας τον ποταμό Έβρο με πλαστική βάρκα, έντεκα (11) μη νόμιμους μετανάστες.
-Με τη σύλληψη του δράστη απετράπη η παράνομη είσοδος στο ελληνικό έδαφος σε άλλους 50 περίπου μη νόμιμους μετανάστες, οι οποίοι ανέμεναν επί του τουρκικού εδάφους.
-Κατασχέθηκαν η παραπάνω βάρκα και 395 λίρες Τουρκίας.
-Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Διδυμοτείχου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: