Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2020

Στο νομό Έβρου συνελήφθη 32χρονος αλλοδαπός ο οποίος προωθούσε με Ι.Χ.Ε.αυτ/το στο εσωτερικό της χώρας δέκα (10) λαθρομετανάστες.

-Συνελήφθη την 4-1-2020 το απόγευμα, στο νομό Έβρου , από Αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Διδυμοτείχου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ορεστιάδας με τη συνδρομή Αστυνομικών του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φερών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, 32χρονος αλλοδαπός, ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας δέκα (10) μη νόμιμους μετανάστες.
-Ειδικότερα, στην Εθνική οδό Αρδανίου - Ορμενίου, οι Αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Διδυμοτείχου πραγματοποίησαν σήμα στάσης σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 32χρονος, πλην όμως αυτός δεν συμμορφώθηκε και συνέχισε την πορεία του, αναπτύσσοντας ταχύτητα.
-Ακολούθως, στον κόμβο Αρδανίου Αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής φύλαξης Φερών εντόπισαν το όχημα και το ακολούθησαν μέχρι την βιομηχανική περιοχή Αλεξανδρούπολης, όπου ο 32χρονος οδηγός του το ακινητοποίησε και συνελήφθη.
-Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο εσωτερικό του αυτοκινήτου, διαπιστώθηκε ότι ο δράστης μετέφερε, παράνομα, στην ενδοχώρα δέκα (10) μη νόμιμους μετανάστες.
-Σημειώνεται ότι ο 32χρονος στερούνταν άδεια ικανότητας οδήγησης, καθώς επίσης ότι αντιστάθηκε κατά τη σύλληψή του.
-Κατασχέθηκε ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο.
-Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Διδυμοτείχου.


Δεν υπάρχουν σχόλια: