Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2020

Συνελήφθη στη Καβάλα 27χρονος αλλοδαπός ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας 10 λαθρομετανάστες με όχημα με το οποίο γινόταν η παράνομη μεταφορά και το οποίο εξετράπη και ανετράπη, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό (1) διακινούμενου και τον τραυματισμό άλλων (2) διακινούμενων και του διακινητή.

-Συνελήφθη χθες (23-1-2020) το πρωί, στο νομό Καβάλας, από Αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καβάλας, 27χρονος αλλοδαπός, ο οποίος προωθούσε με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο στο εσωτερικό της χώρας δέκα (10) μη νόμιμους μετανάστες.
-Ειδικότερα, ο 27χρονος, οδηγώντας το παραπάνω όχημα, δεν σταμάτησε σε σήματα στάσης των Αστυνομικών στην Εγνατία Οδό και συνέχισε την πορεία του, επιχειρώντας να διαφύγει.
-Ακολούθως, στον κόμβο Αγίου Σίλα το όχημα εξήλθε από την Εγνατία Οδό και πλησίον της διασταύρωσης Σταυρού εξετράπη της πορείας του και ανετράπη.
-Αποτέλεσμα του τροχαίου ήταν ο θανάσιμος τραυματισμός ενός διακινούμενου και ο τραυματισμός άλλων δύο διακινούμενων και του διακινητή, ο οποίος και συνελήφθη.
-Ο θανών και οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας.
-Προανάκριση ενεργείται από το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Καβάλας.


Δεν υπάρχουν σχόλια: