Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2020

Συνελήφθη στον Έβρο 55χρονος αλλοδαπός ο οποίος με Ι.Χ.Ε.αυτ/το προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας πέντε (5) λαθρομετανάστες

-Συνελήφθη προχθές (17-1-2020) το μεσημέρι, στον Έβρο, από Αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Διδυμοτείχου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ορεστιάδας, 55χρονος αλλοδαπός διακινητής, ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας πέντε (5) μη νόμιμους μετανάστες.
-Ειδικότερα, σε επαρχιακό οδό πλησίον του οικισμού Κυριακής Έβρου, οι Αστυνομικοί πραγματοποίησαν σήμα στάσης στον 55χρονο οδηγό Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου, πλην όμως αυτός δεν συμμορφώθηκε, ανέπτυξε ταχύτητα και ακολουθήθηκε από τους Αστυνομικούς.
-Τελικά, σε αγροτική περιοχή της Μάνδρας Έβρου, ο 55χρονος ακινητοποίησε το όχημα και επιχείρησε να διαφύγει πεζός, πλην όμως συνελήφθη άμεσα από τους Αστυνομικούς.
-Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο εσωτερικό του αυτοκινήτου, διαπιστώθηκε ότι ο δράστης μετέφερε, παράνομα, στην ενδοχώρα πέντε (5) μη νόμιμους μετανάστες.
-Κατασχέθηκαν το παραπάνω όχημα και χρηματικό ποσό.
-Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Διδυμοτείχου .

Δεν υπάρχουν σχόλια: