Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2019

Για ασήμαντο αφορμή 49-χρονος πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο και σκότωσε 59-χρονο ιδιοκτήτη καντίνας στην Ε.Ο.Καβάλας-Δράμας (διασταύρωση Φιλίππων).

-Εξιχνιάστηκε άμεσα από το Τμήμα Ασφάλειας Καβάλας η ανθρωποκτονία 59χρονου ημεδαπού, η οποία διαπράχθηκε χθες (10-11-2019) το απόγευμα, σε σημείο της Εθνικής Οδού Καβάλας – Δράμας.
-Αναλυτικότερα ο 59χρονος βρέθηκε θανάσιμα τραυματισμένος στην επιχείρηση του, φέροντας τραύματα από κυνηγετικό όπλο.
-Στο σημείο μετέβησαν και πραγματοποίησαν εξερεύνηση - επιστημονική διερεύνηση του χώρου αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας, εγκληματολογικό συνεργείο της Ελληνικής Αστυνομίας και Ιατροδικαστής.
-Από την εμπεριστατωμένη αστυνομική έρευνα που επακολούθησε ταυτοποιήθηκε ο 49χρονος δράστης, ο οποίος συνελήφθη σήμερα (11-11-2019), στην Καβάλα και κατά την εξέταση του ομολόγησε την πράξη του.
-Όπως προέκυψε ο δράστης βρισκόταν στην επιχείρηση του 59χρονου και μετά από λογομαχία που είχαν αποχώρησε, ενώ στη συνέχεια επέστρεψε και τον πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο, τραυματίζοντας τον θανάσιμα.
-Από το σημείο του συμβάντος κατασχέθηκαν δύο κάλυκες κυνηγετικών φυσιγγίων, ενώ σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του 49χρονου, βρέθηκε η κυνηγετική καραμπίνα, η όποια και κατασχέθηκε.
-Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίζετε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καβάλας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Καβάλας.



Δεν υπάρχουν σχόλια: