Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2019

Στο νομό Ξάνθης συνελήφθη 35χρονος αλλοδαπός ο οποίος με Ι.Χ.Ε.αυτ/το προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας έξι (6) λαθρομετανάστες.

-Συνελήφθη χθες (24-11-2019) το βράδυ, στο νομό Ξάνθης, από Αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Ξάνθης, 35χρονος αλλοδαπός, ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας έξι (6) μη νόμιμους μετανάστες.
-Αναλυτικότερα, στην Εθνική Οδό Κομοτηνής – Ξάνθης, οι Αστυνομικοί πραγματοποίησαν σήμα στάσης στον 35χρονο, οδηγό Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου, πλην όμως αυτός δεν συμμορφώθηκε, ανέπτυξε ταχύτητα και ακολουθήθηκε από τους Αστυνομικούς .
-Στο ύψος του οικισμού Κουτσού, το όχημα εξετράπη της πορείας του, προσέκρουσε στις προστατευτικές μπάρες και ακινητοποιήθηκε, χωρίς να υπάρξει τραυματισμός.
-Άμεσα συνελήφθη ο 35χρονος διακινητής, ενώ σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο εσωτερικό του αυτοκινήτου διαπιστώθηκε ότι μετέφερε, παράνομα, στην ενδοχώρα έξι (6) μη νόμιμους μετανάστες.
-Σημειώνεται ότι ο 35χρονος στερούνταν άδειας ικανότητας οδήγησης.
-Κατασχέθηκε το παραπάνω όχημα.
-Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Ξάνθης.


Δεν υπάρχουν σχόλια: