Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2019

Λαθρομετανάστης προκειμένου αποφύγει τον έλεγχο σε αγροτική περιοχή της Ροδόπης, επιτέθηκε με μαχαίρι και τραυμάτισε Αστυνομικό στο κεφάλι και στον ώμο, και τράπηκε σε φυγή.

-Σε εξέλιξη βρίσκονται έρευνες των Αστυνομικών Αρχών για τον εντοπισμό και τη σύλληψη άγνωστου άνδρα, ο οποίος την Κυριακή (17-11-2019) το απόγευμα, σε αγροτική περιοχή της Ροδόπης, όταν κρίθηκε ύποπτος από Αστυνομικούς οι όποιοι επιχείρησαν να τον ελέγξουν, επιτέθηκε και τραυμάτισε με μαχαίρι Αστυνομικό και στη συνέχεια διέφυγε.
-Ο τραυματίας νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο Γενικό Νοσοκομείο Κομοτηνής, ενώ για το περιστατικό ενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Ασφαλείας Κομοτηνής.
(σ.σ.) Σύμφωνα με ρεπορτάζ του xronos.gr της Κομοτηνής, ο Αστυνομικός φέρει δύο μαχαιριές στην παλάμη του, μία μαχαιριά στον αριστερό του ώμο και δύο μαχαιριές στο κεφάλι του, από το πίσω μέρος. Σύμφωνα με επιβεβαιωμένη πληροφορία του «Χ» ο αλλοδαπός δράστης επιτέθηκε στον Αστυνομικό με μαχαίρι πριονωτό με λαβή, που θεωρείται επαγγελματικό μαχαίρι.
-Αναλυτικότερα, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, δύο Αστυνομικοί έκαναν σήμα στάσης για έλεγχο σε νεαρό (περί των 20-25 ετών) αλλοδαπό, πράττοντας αρμοδίως όσα όφειλαν. Ο αλλοδαπός, παράνομος μετανάστης, απώθησε το νεαρό αστυνομικό και τράπηκε πεζός σε φυγή. Όταν ο Αστυνομικός τον ακινητοποίησε, ο αλλοδαπός εμφάνισε το επαγγελματικό του μαχαίρι και άρχισε να επιτίθεται στον αστυνομικό καταφέροντάς του 5 μαχαιριές!
-Τον 25χρονο Αστυνομικό μετέφερε στο νοσοκομείο ο συνάδελφός του, όπου νοσηλεύεται χωρίς να διατρέχει κίνδυνο για τη ζωή του, αλλά αναμένεται να παραμείνει στο νοσοκομείο προληπτικά για τα επόμενα εικοσιτετράωρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: