Πέμπτη, 24 Οκτωβρίου 2019

Συνελήφθησαν στην επαρχιακή οδό Καλαμπακίου-Δράμας-Νικήσιανης τρείς (3) διακινητές 42,38 και 36 ετών οι οποίοι με Ι.Χ.Ε.αυτ/τα προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας συνολικά δέκα επτά (17) λαθρομετανάστες.

-Το βράδυ της  22/23-10-2019, σε επαρχιακή οδό (Καλαμπακίου-Νικήσιανης) στο νομό Δράμας, στο πλαίσιο συντονισμένης επιχείρησης, Αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κάτω Νευροκοπίου και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος της Διεύθυνσης Αστυνομίας Δράμας συνέλαβαν  τρείς (3) διακινητές, ηλικίας 42, 38 και 36 ετών, διότι εντόπισαν τον 36χρονο να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και να λειτουργεί ως προπομπός για την αποφυγή Αστυνομικών ελέγχων σε δύο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα που οδηγούσαν οι άλλοι δύο διακινητές, με τα οποία μετέφεραν, παράνομα, στην ενδοχώρα δέκα επτά (17) μη νόμιμους μετανάστες.
-Σημειώνεται ότι οι δύο δράστες, ηλικίας 42 και 38 ετών δεν υπάκουσαν σε σήμα στάσης των Αστυνομικών, ενώ στην προσπάθεια τους να αποφύγουν τη σύλληψη, πραγματοποίησαν ελιγμούς, με αποτέλεσμα τα οχήματά που οδηγούσαν να πέσουν σε αρδευτική τάφρο. Από το τροχαίο ατύχημα τραυματίσθηκαν οι δύο διακινητές, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Δράμας, όπου μόνο ο 42χρονος παρέμεινε για νοσηλεία.
-Επιπλέον, κατά τον έλεγχο βρέθηκαν στην κατοχή του 38χρονου, μία σύριγγα που περιείχε μικροποσότητα ηρωίνης και μία πλαστική φιάλη, που περιείχε 20 ml μεθαδόνης.
-Κατασχέθηκαν τρία (3) Ι.Χ.Ε.αυτ/τα και οι παραπάνω ναρκωτικές ουσίες.
-Η δικογραφία που σχηματίσθηκε υποβλήθηκε στην κ.Εισαγγ.Πρωτ/κών Δράμας ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Κ.Νευροκοπίου Δράμας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: