Δευτέρα 13 Αυγούστου 2018

Ανατροπή φορτηγού μετά από σύγκρουση σε μαντρότοιχο στην διασταύρωση του Αγ.Χριστοφόρου-Παγγαίου.

Φορτηγό έπεσε σε μαντρότοιχο και ανετράπη! - Δεν είχε φρένα! 
-Από καθαρή εύνοια της τύχης δεν συνέβησαν τα χειρότερα στον Άγιο Χριστόφορο Παγγαίου, το μεσημέρι της Δευτέρας, όταν φορτηγό που μετέφερε τρόφιμα και απορρυπαντικά (για να τα παραδώσει σε καταστήματα της περιοχής) έπεσε με ταχύτητα στον μαντρότοιχο ενός σπιτιού και, εν συνεχεία, ανετράπη.
-Το φορτηγό εκινείτο από τη Νικήσιανη με προορισμό τη διασταύρωση του Αγίου Χριστοφόρου, όταν -σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες- ο οδηγός του διαπίστωσε ότι τα φρένα δεν λειτουργούν. Κατόπιν τούτου, και προκειμένου να αποφύγει τόσο τη μεγάλη διασταύρωση (σημείο στο οποίο τέμνονται τα όρια των νομών Καβάλας, Δράμας και Σερρών) όσο και την πιθανή παρουσία άλλων οχημάτων ή περαστικών, αποφάσισε να ρίξει το φορτηγό σε μαντρότοιχο παρακείμενης κατοικίας.
-Ο οδηγός τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας, ενώ τόσο το φορτηγό όσο και τα προϊόντα που μετέφερε υπέστησαν σοβαρότατες ζημιές. Στο σημείο έσπευσε άμεσα περιπολικό της Αστυνομίας, ενώ προανάκριση για τα ακριβή αίτια του τροχαίου διενεργεί το Α.Τ. Ελευθερούπολης.
ΔΕΥΤΕΡΑ, 13 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2018 16:22ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΜΑΡΚΟΥΛΙΔΗΣ

φωτογραφία: www.life-events.gr
Πηγή: http://www.kavala-portal.gr/news/police/item/12625-fortigo-epese-se-mantrotoixo-kai-anetrapi-den-eixe-frena

Δεν υπάρχουν σχόλια: