Πέμπτη, 30 Αυγούστου 2018

Συνελήφθησαν στον Νομό Ξάνθης δύο (2) διακινητές οι οποίοι με Ι.Χ.Φ.αυτ/το προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας τριάντα ένα (31) λαθρομετανάστες.

Κατασχέθηκε το παραπάνω όχημα
-Συνελήφθησαν χθες (29-8-2018) το μεσημέρι, στο νομό Ξάνθης, από Αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Ξάνθης , δύο (2) αλλοδαποί διακινητές, ηλικίας 39 και 28 ετών, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας τριάντα έναν (31) μη νόμιμους μετανάστες.
-Αναλυτικότερα, στην δημοτική οδό Κιμμερίων – Πηγαδίων, οι Αστυνομικοί πραγματοποίησαν σήμα στάσης σε Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο με οδηγό τον 28χρονο και συνοδηγό τον 39χρονο, πλην όμως ο οδηγός του δεν συμμορφώθηκε, ανέπτυξε ταχύτητα και ακολουθήθηκε από τους Αστυνομικούς, με τη συνδρομή και άλλων δυνάμεων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ξάνθης.
-Στη συνέχεια, στο ύψος της γέφυρας Πηγαδίων, το όχημα ακινητοποιήθηκε και οι δύο διακινητές συνελήφθησαν, ενώ σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο εσωτερικό του οχήματος, διαπιστώθηκε ότι μετέφεραν, παράνομα, στην ενδοχώρα τριάντα έναν (31) μη νόμιμους μετανάστες.
-Κατασχέθηκε το παραπάνω όχημα.
-Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Ξάνθης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: