Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2012

Ημερίδα με θέμα: Η Αγριαγκινάρα. Τεχνική καλλιέργειας, οικονομικά αποτελέσματα, συμβολαιακή γεωργία για παραγωγή ενέργειας.

-Για τις δυνατότητες της νέας εναλλακτικής καλλιέργειας της αγριαγκινάρας με την μορφή της συμβολαιακής γεωργίας, θα ενημερωθούν αγρότες στη Δράμα. Τη σχετική ενημερωτική ημερίδα διοργανώνει ο ΕΛ.Γ.Ο. «ΔΗΜΗΤΡΑ» σε συνεργασία με την Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής και την Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Δράμας, στη Δράμα. Η ημερίδα με θέμα: Η Αγριαγκινάρα. Τεχνική καλλιέργειας, οικονομικά αποτελέσματα, συμβολαιακή γεωργία για παραγωγή ενέργειας, θα διεξαχθεί την Πέμπτη 4 Οκτωβρίου στις 10.30 π.μ. στην κεντρική αίθουσα διαλέξεων - προβολών του Κέντρου «ΔΗΜΗΤΡΑ» Δράμας (πρώην ΚΕΓΕ, 5o χλμ. Δράμας-Θεσσαλονίκης).
-Ομιλητές θα είναι ο κ. Νικολαΐδης Αβραάμ, γεωπόνος του ΕΛ.Γ.Ο. «ΔΗΜΗΤΡΑ», που θα παρουσιάσει την τεχνική της καλλιέργειας και τα οικονομικά αποτελέσματα της αγριαγκινάρας και ο κ. Μπαράκος Νικόλαος, χημικός – Δρ ΕΜΠ πρόεδρος της εταιρείας AGROENERGY S.A., που θα αναπτύξει την δυνατότητα και τους όρους της συμβολαιακής γεωργίας της αγριαγκινάρας για την παραγωγή ενέργειας. Η σπορά της αγριαγκινάρας γίνεται κυρίως τον Οκτώβριο, άρα υπάρχει χρονική επικαιρότητα για να αποφασίσουν τώρα οι ενδιαφερόμενοι αγρότες εάν θα ασχοληθούν με την νέα αυτή καλλιέργεια και να προβούν στην σύναψη των συμβάσεων. -Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να απευθυνθούν για περισσότερες πληροφορίες στο Κέντρο «ΔΗΜΗΤΡΑ» Δράμας στο τηλέφωνο 25210-58175.

Δεν υπάρχουν σχόλια: