Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2012

Συνελήφθη στη Δράμα 33-χρονος ημεδαπός για κλοπές.

-Συνελήφθη την  (23-10-2012) το βράδυ, στη Δράμα, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας, 33χρονος ημεδαπός, για κλοπές.
-Συγκεκριμένα, χθες το βράδυ, καταγγέλθηκε στο τηλεφωνικό κέντρο της Δράμας ότι άγνωστος δράστης, αφαίρεσε την τσάντα 47χρονης ημεδαπής, η οποία περιείχε το χρηματικό ποσό των 600 ευρώ, δύο χρυσά δαχτυλίδια και διάφορα προσωπικά αντικείμενα.
-Άμεσα κινητοποιήθηκαν οι αστυνομικές δυνάμεις και λίγη ώρα αργότερα, εντόπισαν τον 33χρονο, να επεξεργάζεται την παραπάνω τσάντα, ο οποίος στην θέα των αστυνομικών, προκειμένου να αποφύγει την σύλληψη τράπηκε σε φυγή. Κατά την προσπάθεια του αυτή, έπεσε στο έδαφος, τραυματίστηκε ελαφρά στο κεφάλι και συνελήφθη.
-Στην κατοχή του δράστη βρέθηκαν και κατασχέθηκαν η τσάντα, τα δύο (2) χρυσά δαχτυλίδια, το χρηματικό ποσό των 40 ευρώ και ένα (1) κινητό τηλέφωνο.
-Από την έρευνα προέκυψε ότι το ίδιο απόγευμα (23-10-2012), είχε αφαιρέσει από κατάστημα της πόλης το κινητό τηλέφωνο 37χρονου ημεδαπού.
-Τα κατασχεμένα αντικείμενα αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους.
-Σημειώνεται ότι ο 33χρονος έχει απασχολήσει επανειλημμένα τις αστυνομικές αρχές για το ίδιο αδίκημα.
-Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται από το Τμήμα Ασφάλειας Δράμας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: