Τετάρτη 8 Μαρτίου 2023

Από Αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Δράμας και με την συνδρομή του Αστυν.σκύλου «VERA» συνελήφθη στη Θεσ/νίκη κατά τη διάρκεια Αστυνομικής επιχείρησης, ένα άτομο το οποίο δραστηριοποιούνταν στη διακίνηση ναρκωτικών - κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων 828,9 γραμμάρια κοκαΐνης, πάνω από μισό κιλό ακατέργαστης κάνναβης, 2 ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας και 150 φυσίγγια.

 

-Συνελήφθη χθες (6-2-2023) το βράδυ, σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο οργανωμένης επιχείρησης, από Αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας, ένας ημεδαπός, ο οποίος δραστηριοποιούνταν στη διακίνηση ναρκωτικών στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης.

-Σε βάρος του δράστη σχηματίσθηκε δικογραφία για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών και για παράβαση του νόμου περί όπλων.

-Αναλυτικότερα, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών σχετικά με διακίνηση ναρκωτικών από τον δράστη, οι Αστυνομικοί πραγματοποίησαν συντονισμένη επιχείρηση, στην οποία συνέδραμε ο Αστυνομικός σκύλος ναρκωτικών «VERA» του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας.

-Κατά τη διάρκεια αυτής, οι Αστυνομικοί εντόπισαν σε περιοχή της Θεσσαλονίκης  τον δράστη και σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην κατοχή του και στην οικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

3 νάιλον συσκευασίες με κοκαΐνη συνολικού βάρους 828,9 γραμμαρίων,

12 συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 589,4 γραμμαρίων,

2 ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας,

150 φυσίγγια,

2 γεμιστήρες πιστολιού,

το χρηματικό ποσό των 9.310 ευρώ και

2 κινητά τηλέφωνα.

-Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ενώ το προανακριτικό έργο ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Δράμας.

 


Δεν υπάρχουν σχόλια: