Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2022

Στην επαρχιακή οδό Αμφίπολης - Σερρών συνελήφθη διακινητής ο οποίος με Ι.Χ.Ε.αυτ/το προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας επτά (7) λαθρομετανάστες.

 

-Συνελήφθη χθες (2-10-2022) το πρωί στην επαρχιακή οδό Αμφίπολης - Σερρών, από Αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Καβάλας, ένας ημεδαπός διακινητής, ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας μη νόμιμους μετανάστες.

-Αναλυτικότερα οι Αστυνομικοί συνέλαβαν τον δράστη, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης και να μεταφέρει παράνομα στην ενδοχώρα επτά (7) μη νόμιμους μετανάστες.

-Σημειώνεται ότι προηγουμένως ο δράστης δεν συμμορφώθηκε σε σήμα στάσης των Αστυνομικών στην Εγνατία Οδό Καβάλας - Θεσσαλονίκης και ανέπτυξε ταχύτητα οδηγώντας επικίνδυνα. Τελικά το όχημα εξετράπη της πορείας του και ακινητοποιήθηκε, χωρίς να υπάρξει κάποιος τραυματισμός, ενώ ο δράστης – διακινητής επιχείρησε να διαφύγει πεζός χωρίς να τα καταφέρει.

-Κατασχέθηκαν το παραπάνω όχημα, χρηματικό ποσό και ένα κινητό τηλέφωνο.

-Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Καβάλας.


Δεν υπάρχουν σχόλια: