Τρίτη 7 Ιουνίου 2022

Τροχαίο ατύχημα στις Ελευθερές-Καβάλας με κλεμμένο αγροτικό αυτοκίνητο που οδηγούσε αλλοδαπός διακινητής ο οποίος και συνελήφθη, και που μετέφερε στην ενδοχώρα έξι (6) λαθρομετανάστες.

 

-Συνελήφθη χθες (6-6-2022) το πρωί, σε επαρχιακή οδό της Καβάλας (πλησίον του οικισμού Ελευθερών Καβάλας), από Αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Καβάλας, ένας αλλοδαπός διακινητής, ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας μη νόμιμους μετανάστες.

-Αναλυτικότερα, έπειτα από σχετική ενημέρωση από διερχόμενο πολίτη για εκτροπή οχήματος, οι Αστυνομικοί εντόπισαν ένα αγροτικό αυτοκίνητο να έχει ακινητοποιηθεί στο οδόστρωμα και στο σημείο βρέθηκαν ο οδηγός – διακινητής και έξι (6) μη νόμιμοι μετανάστες, τους οποίους ο δράστης μετέφερε παράνομα στην ενδοχώρα .

-Τέσσερις από τους διακινούμενους μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Καβάλας.

-Όπως προέκυψε για το όχημα μεταφοράς μη νόμιμων μεταναστών έχει δηλωθεί κλοπή την 31-5-2022 σε Αστυνομική υπηρεσία της Αττικής.

-Κατασχέθηκε το παραπάνω όχημα.

-Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Καβάλας.

 


Δεν υπάρχουν σχόλια: