Τετάρτη 1 Ιουνίου 2022

Στην Εγνατία οδό Κήπων - Αλεξανδρούπολης συνελήφθη αλλοδαπός διακινητής ο οποίος με Ι.Χ.Ε.αυτ/το που έφερε κλεμμένες πινακίδες κυκλοφορίας, προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας τέσσερις (4) λαθρομετανάστες.

 

-Συνελήφθη χθες (31-5-2022) το μεσημέρι, στην Εγνατία οδό Κήπων - Αλεξανδρούπολης, από Αστυνομικούς της Ειδικής Επιχειρησιακής Ομάδας Επέμβασης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης , ένας αλλοδαπός διακινητής, ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας μη νόμιμους μετανάστες.

-Αναλυτικότερα οι Αστυνομικοί συνέλαβαν τον δράστη, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και να μεταφέρει παράνομα στην ενδοχώρα τέσσερις (4) μη νόμιμους μετανάστες.

-Σημειώνεται ότι ο οδηγός – διακινητής προηγουμένως δεν συμμορφώθηκε σε σήμα στάσης των Αστυνομικών και συνέχισε την πορεία του, αναπτύσσοντας ταχύτητα και πραγματοποιώντας επικίνδυνους ελιγμούς.

-Επιπλέον, όπως διαπιστώθηκε το όχημα έφερε πινακίδες κυκλοφορίας για τις οποίες έχει δηλωθεί κλοπή την 27-5-2022 σε Αστυνομική υπηρεσία της Θεσσαλονίκης.

-Κατασχέθηκαν το παραπάνω όχημα και ένα ζεύγος πινακίδων κυκλοφορίας.

-Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης.


Δεν υπάρχουν σχόλια: