Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2022

Στην Εγνατία Οδό Ξάνθης – Καβάλας συνελήφθη αλλοδαπός διακινητής ο οποίος με Ι.Χ.Ε. αυτ/το που έφερε κλεμμένες πινακίδες κυκλοφορίας, προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας οκτώ (8) λαθρομετανάστες.

 

-Συνελήφθη βραδινές ώρες της 13/14-1-2022,στην Εγνατία Οδό Ξάνθης – Καβάλας, από Αστυνομικούς της Ειδικής Επιχειρησιακής Ομάδας Επέμβασης του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Καβάλας, ένας αλλοδαπός διακινητής, ο οποίος προωθούσε σ το εσωτερικό της χώρας μη νόμιμους μετανάστες .

-Αναλυτικότερα,οι Αστυνομικοί συνέλαβαν τον δράστη, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και να μεταφέρει παράνομα στην ενδοχώρα οκτώ (8) μη νόμιμους μετανάστες.

-Σημειώνεται ότι ο δράστης προηγουμένως δεν σταμάτησε σε σήμα στάσης των Αστυνομικών και ανέπτυξε ταχύτητα, ενώ στη συνέχεια ακινητοποίησε το όχημα και διέφυγε πεζός σε θαμνώδη περιοχή, πλην όμως εντοπίσθηκε και συνελήφθη.

-Επιπλέον, διαπιστώθηκε ότι ο οδηγός – διακινητής στερείται άδειας ικανότητας οδήγησης, καθώς και ότι για τις πινακίδες κυκλοφορίας που έφερε το όχημα έχει δηλωθεί κλοπή την 18-12-2021 σε Αστυνομική υπηρεσία της Θεσσαλονίκης.

-Κατασχέθηκαν το παραπάνω όχημα και οι αφαιρεθείσες πινακίδες κυκλοφορίας.

-Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ την προανάκριση ενεργείτο Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Καβάλας.


Δεν υπάρχουν σχόλια: