Παρασκευή 7 Ιανουαρίου 2022

Στην Εγνατία οδό Κομοτηνής - Ξάνθης συνελήφθη αλλοδαπός διακινητής ο οποίος με Ι.Χ.Φ.αυτ/το προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας τρείς (3) λαθρομετανάστες.

 

-Συνελήφθη χθες (6-1-2022) το πρωί , στην Εγνατία οδό Κομοτηνής - Ξάνθης , από Aστυνομικούς της Ειδικής Επιχειρησιακής Ομάδας Επέμβασης του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Ιάσμου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης, ένας αλλοδαπός διακινητής, ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας μη νόμιμους μετανάστες.

-Αναλυτικότερα, οι Aστυνομικοί συνέλαβαν τον δράστη , διότι τον εντόπισαν να οδηγεί Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο και να μεταφέρει παράνομα στην ενδοχώρα τρείς (3) μη νόμιμους μετανάστες.

-Σημειώνεται ότι ο οδηγός - διακινητής δεν συμμορφώθηκε σε σήμα στάσης των Aστυνομικών και ανέπτυξε ταχύτητα πραγματοποιώντας επικίνδυνους ελιγμούς, ενώ μετά την ακινητοποίηση του οχήματος επιχείρησε να διαφύγει πεζός, χωρίς να τα καταφέρει.

-Επιπλέον όπως διαπιστώθηκε ο οδηγός – διακινητής στερείται άδειας ικανότητας οδήγησης.

-Κατασχέθηκε ένα (1) Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο.

-Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Ιάσμου Ροδόπης.

 


Δεν υπάρχουν σχόλια: