Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2021

Συνελήφθησαν στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κήπων Έβρου δύο (2) αλλοδαποί για νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα, υπεξαίρεση και πλαστογραφία.

 

-Συνελήφθησαν χθες (9-10-2021) το βράδυ, στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κήπων Έβρου από Αστυνομικούς του Τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου Κήπων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, δύο (2) αλλοδαποί, κατηγορούμενοι για νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα, υπεξαίρεση και πλαστογραφία.

-Ειδικότερα, οι δράστες οδηγώντας πολυτελές Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο μετέβησαν στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κήπων, προκειμένου να πραγματοποιήσουν έξοδο από τη Χώρα.

-Κατά τον ενδελεχή έλεγχο που πραγματοποίησαν οι Αστυνομικοί με τη συνδρομή αξιωματούχων της FRONTEX προέκυψε ότι το όχημα είναι καταχωρημένο από τις Αρχές της Γερμανίας ως κλαπέν – υπεξαιρεθέν – απολεσθέν καθώς επίσης και ότι οι εξουσιοδοτήσεις δικαιώματος εξαγωγής του οχήματος από Χώρα της Ευρώπης που ενοικιάστηκε, τις οποίες επέδειξε ο οδηγός είναι πλαστές.

-Κατασχέθηκαν το παραπάνω όχημα και δύο πλαστές εξουσιοδοτήσεις.

-Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Διαβατηριακού Ελέγχου Κήπων.

 


Δεν υπάρχουν σχόλια: