Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2021

Στην Εγνατία οδό Κήπων - Αλεξανδρούπολης συνελήφθη αλλοδαπός διακινητής ο οποίος με κλεμμένο Ι.Χ.Ε.αυτ/το που έφερε πλαστές πινακίδες κυκλοφορίας, προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας τρείς (3) λαθρομετανάστες.

 

-Συνελήφθη χθες (18-10-2021) το απόγευμα, στην Εγνατία οδό Κήπων - Αλεξανδρούπολης, από Αστυνομικούς της Ειδικής Επιχειρησιακής Ομάδας Επέμβασης του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Τυχερού της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης αλλοδαπός διακινητής, ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας μη νόμιμους μετανάστες.

-Αναλυτικότερα, οι Αστυνομικοί συνέλαβαν τον δράστη, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και να μεταφέρει, παράνομα, στην ενδοχώρα τρεις (3) μη νόμιμους μετανάστες.

-Σημειώνεται ότι ο οδηγός – διακινητής προηγουμένως δεν υπάκουσε σε σήμα στάσης των Αστυνομικών στην Εθνική Οδό Ορμενίου - Αρδανίου και ανέπτυξε ταχύτητα , ενώ στη συνέχεια το όχημα κινήθηκε στην Εγνατία Οδό, όπου στο ύψος του κόμβου της ΒΙ.ΠΕ. Αλεξανδρούπολης ο δράστης το ακινητοποίησε και συνελήφθη.

-Από την Αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι για το όχημα έχει δηλωθεί κλοπή την 4-10-2021 σε Αστυνομική υπηρεσία της Αττικής, καθώς επίσης ότι έφερε πλαστές πινακίδες κυκλοφορίας.

-Κατασχέθηκαν ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και ένα ζεύγος πλαστών πινακίδων κυκλοφορίας.

-Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Τυχερού Αλεξανδρούπολης.

 


Δεν υπάρχουν σχόλια: