Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2021

Σε περιοχές της Καβάλας και της Δράμας συνελήφθησαν δύο (2) αλλοδαποί διακινητές οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, συνολικά δέκα πέντε (15) λαθρομετανάστες.

 

-Συνελήφθησαν χθες (6-10-2021) σε περιοχές της Καβάλας και της Δράμας, από Αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Καβάλας και Δράμας , δύο (2) αλλοδαποί διακινητές, οι οποίοι προωθούσαν σ το εσωτερικό της χώρας, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, μη νόμιμους μετανάστες .

-Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση, χθες το πρωί, στην Εγνατία Οδό Καβάλας – Θεσσαλονίκης, Αστυνομικοί του Τμήματος Τροχαίας Καβάλας συνέλαβαν τον έναν δράστη, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και να μεταφέρει παράνομα στην ενδοχώρα πέντε (5) μη νόμιμους μετανάστες.

-Σημειώνεται ότι ο δράστης στερείται άδειας ικανότητας οδήγησης.

-Στη δεύτερη περίπτωση , χθες το απόγευμα, στην επαρχιακή οδό Δράμας – Αμφίπολης, Αστυνομικοί της Ειδικής Επιχειρησιακής Ομάδας Επέμβασης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Δράμας συνέλαβαν τον δεύτερο δράστη, διότι οδηγώντας Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο μετέφερε παράνομα στην ενδοχώρα δέκα (10) μη νόμιμους μετανάστες.

-Κατασχέθηκαν τα παραπάνω οχήματα και χρηματικό ποσό.

-Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στους αρμόδιους Εισαγγελείς, ενώ την προανάκριση για τις δύο υποθέσεις ενήργησαν το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Καβάλας και το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Κάτω Νευροκοπίου Δράμας.

 


Δεν υπάρχουν σχόλια: