Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου 2021

Συνελήφθη σε περιοχή της Θεσσαλονίκης μέλος κυκλώματος εισαγωγής ναρκωτικών ουσιών στη χώρα-Κατασχέθηκαν περισσότερα από 52 κιλά κάνναβης.

 

-Συνελήφθη χθες (11 Σεπτεμβρίου 2021) το απόγευμα σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, από Αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, ένας αλλοδαπός άνδρας, για εισαγωγή ναρκωτικών ουσιών στη χώρα.

-Ειδικότερα, μετά από συντονισμένη επιχείρηση των Αστυνομικών, εντοπίστηκε ο προαναφερόμενος άνδρας και στο όχημα ιδιοκτησίας του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 3 σάκοι που περιείχαν 49 συσκευασίες με κάνναβη, συνολικού βάρους 52 κιλών και 34 γραμμαρίων.

-Από την έρευνα των Αστυνομικών, προέκυψε ότι η παραπάνω ποσότητα κάνναβης είχε εισαχθεί στην Επικράτεια από γειτονική χώρα, την οποία παρέλαβε ο συλληφθείς με σκοπό την περαιτέρω διακίνηση της στο εσωτερικό της χώρας.

-Στην κατοχή του συλληφθέντα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το χρηματικό ποσό των 3.000 ευρώ και 2 κινητά τηλέφωνα. Επίσης κατασχέθηκε το όχημα που χρησιμοποιούσε για την παράνομη δραστηριότητά του.

-Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.

 


Δεν υπάρχουν σχόλια: