Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου 2021

Στο νομό Ροδόπης συνελήφθη αλλοδαπός διακινητής ο οποίος με Ι.Χ.Ε.αυτ/το προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας τέσσερις (4) λαθρομετανάστες.

 

-Συνελήφθη χθες (3-9-2021) το μεσημέρι, στο νομό Ροδόπης, από Αστυνομικούς της Ειδικής Επιχειρησιακής Ομάδας Επέμβασης του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Ιάσμου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης αλλοδαπός διακινητής, ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας μη νόμιμους μετανάστες.

-Αναλυτικότερα, στο ύψος του οικισμού Αμαξάδων, οι Αστυνομικοί πραγματοποίησαν σήμα στάσης στον οδηγό Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου, πλην όμως αυτός δεν συμμορφώθηκε, ανέπτυξε ταχύτητα και συνέχισε την πορεία του, πραγματοποιώντας επικινδύνους ελιγμούς.

-Τελικά το όχημα ακινητοποιήθηκε σε παρακείμενη αγροτική έκταση μετά από εκτροπή, χωρίς να υπάρξει κάποιος τραυματισμός, ενώ οδηγός – διακινητής επιχείρησε να διαφύγει πεζός χωρίς να τα καταφέρει και συνελήφθη, καθόσον διαπιστώθηκε ότι μετέφερε παράνομα με το παραπάνω όχημα στην ενδοχώρα τέσσερις (4) μη νόμιμους μετανάστες.

-Επισημαίνεται επίσης ότι ο δράστης στερείται άδειας ικανότητας οδήγησης.

-Κατασχέθηκε το παραπάνω όχημα.

-Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Ιάσμου Ροδόπης.

 


Δεν υπάρχουν σχόλια: