Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2021

Από το Τμήμα Ασφαλείας Δράμας εξιχνιάστηκαν 2 κλοπές από επιχειρήσεις και 1 απόπειρα κλοπής δίκυκλου μοτοποδηλάτου από τη Δράμα-συνελήφθη ένας από τους δύο δράστες.

 

-Εξιχνιάστηκαν ύστερα από έρευνες των Αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας, δύο (2) κλοπές από επιχειρήσεις και μία (1) απόπειρα κλοπής δίκυκλου μοτοποδηλάτου, που διαπράχθηκαν τις πρώτες πρωινές ώρες της 4-9-2021 στη Δράμα.

-Συνελήφθη τις πρώτες πρωινές ώρες της 4-9-2021 στη Δράμα, από Αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Δράμας, ένας ημεδαπός σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε σχετική δικογραφία, η οποία περιλαμβάνει έναν ακόμη ημεδαπό συνεργό του.

-Ειδικότερα, όπως προέκυψε οι δράστες διέρρηξαν δύο επιχειρήσεις στη Δράμα αφαιρώντας χρήματα και διάφορα προϊόντα, καθώς επίσης επιχείρησαν να αφαιρέσουν ένα δίκυκλο μοτοποδήλατο, χωρίς να καταφέρουν να ολοκληρώσουν την πράξη τους.

-Από περιπολούντες Αστυνομικούς εντοπίσθηκε και συνελήφθη ένας από τους δράστες, στην κατοχή του οποίου βρέθηκε μέρος των αφαιρεθέντων χρημάτων, τα οποία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στο δικαιούχο τους.

-Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Δράμας.

 


Δεν υπάρχουν σχόλια: