Παρασκευή 7 Μαΐου 2021

Συνελήφθη στο Τελωνείο Κήπων αλλοδαπός διακινητής, ο οποίος με Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο (ρυμουλκό μετά ρυμουλκούμενου), προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας πέντε (5) λαθρομετανάστες.

 

-Συνελήφθη χθες (6-5-2021) το πρωί, στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κήπων, από Αστυνομικούς του Τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου Κήπων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης ένας αλλοδαπός, ο οποίος μετέφερε παράνομα στο εσωτερικό της χώρας πέντε (5) μη νόμιμους μετανάστες.

-Αναλυτικότερα, ο δράστης οδηγώντας Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο (ρυμουλκό μετά ρυμουλκούμενου), μετέβη στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κήπων προκειμένου να πραγματοποιήσει είσοδο στη Χώρα.

-Κατά τον ενδελεχή έλεγχο που πραγματοποίησαν οι Αστυνομικοί με τη βοήθεια μηχανήματος ανίχνευσης καρδιακών παλμών και τη συνδρομή τελωνιακών υπαλλήλων, διαπίστωσαν ότι ο δράστης είχε αποκρύψει στο ρυμουλκούμενο ανάμεσα σε εμπορεύματα πέντε μη νόμιμους μετανάστες, μεταφέροντάς τους με αυτό τον τρόπο παράνομα στο εσωτερικό της χώρας.

-Κατασχέθηκε το παραπάνω φορτηγό.

-Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Διαβατηριακού Ελέγχου Κήπων.

 


Δεν υπάρχουν σχόλια: