Τρίτη 18 Μαΐου 2021

Σε αγροτική περιοχή της Αλεξανδρούπολης συνελήφθη αλλοδαπός ο οποίος με Ι.Χ.Φ.αυτ/το που έφερε κλεμμένες πινακίδες κυκλοφορίας, προωθούσε παράνομα στο εσωτερικό της χώρας δέκα πέντε (15) λαθρομετανάστες.

-Συνελήφθη τις πρώτες πρωινές ώρες της 16-5-2021, σε αγροτική περιοχή της Αλεξανδρούπολης, από Αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φερών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης ένας αλλοδαπός, ο οποίος προωθούσε παράνομα στο εσωτερικό της χώρας δεκαπέντε (15) μη νόμιμους μετανάστες.

-Αναλυτικότερα, οι Αστυνομικοί συνέλαβαν τον δράστη διότι τον εντόπισαν να οδηγεί Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο και να μεταφέρει παράνομα στην ενδοχώρα δεκαπέντε (15) μη νόμιμους μετανάστες.

-Από την Αστυνομική έρευνα που ακολούθησε προέκυψε ότι για τις πινακίδες κυκλοφορίας που έφερε το αυτοκίνητο έχει δηλωθεί κλοπή την 13-5-2021 σε Αστυνομική υπηρεσία της Θεσσαλονίκης.

-Κατασχέθηκαν ένα Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο, ένα ζεύγος πινακίδων κυκλοφορίας, χρηματικό ποσό και δύο κινητά τηλέφωνα.

-Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Φερών Αλεξανδρούπολης.

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: