Τρίτη 18 Μαΐου 2021

Συνελήφθησαν στον Έβρο δύο (2) αλλοδαποί διακινητές οι οποίοι με Ι.Χ.Ε.αυτ/το προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας εννέα (9) λαθρομετανάστες.

 

-Συνελήφθησαν χθες (17-5-2021) το μεσημέρι, στον Έβρο, από Αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φερών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, δύο (2) αλλοδαποί διακινητές, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας εννέα (9) μη νόμιμους μετανάστες.

-Αναλυτικότερα, χθες το μεσημέρι, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο το οποίο κινούνταν στην Εθνική Οδό Αλεξανδρούπολης – Γέφυρας Κήπων, ακινητοποιήθηκε στο ύψος του κόμβου Αρδανίου μετά από εκτροπή και πρόσκρουση σε τηλεφωνικό θάλαμο.

-Στο σημείο προσέτρεξαν άμεσα οι Αστυνομικοί και συνέλαβαν τους δύο διακινητές, καθόσον διαπίστωσαν ότι μετέφεραν με το παραπάνω όχημα παράνομα στην ενδοχώρα εννέα (9) μη νόμιμους μετανάστες.

-Από το τροχαίο ατύχημα τραυματίσθηκαν όλοι οι επιβάτες του οχήματος (διακινητές και διακινούμενοι), οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης.

-Κατασχέθηκε το παραπάνω όχημα.

-Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση για ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Φερών Αλεξανδρούπολης.

 


Δεν υπάρχουν σχόλια: