Πέμπτη 7 Μαρτίου 2019

Συνελήφθη στην Αλεξανδρούπολη 20χρονος ο οποίος με απειλή μαχαιριού επιχείρησε να αφαιρέσει από την κατοχή 54-χρονης χρήματα, και στη συνέχεια και πάλι με απειλή μαχαιριού αφήρεσε από υπάλληλο καταστήματος μικρό χρηματικό ποσό τραυματίζοντάς την ελαφρά.

-Εξιχνιάστηκαν ύστερα από τις έρευνες των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης, μία ληστεία και μία απόπειρα ληστείας, που διαπράχθηκαν το βράδυ της 5-3-2019, στην πόλη της Αλεξανδρούπολης.
-Συνελήφθη χθες (6-3-2019) το πρωί, στην Αλεξανδρούπολη, από τους παραπάνω αστυνομικούς 20χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για ληστεία, τετελεσμένη και σε απόπειρα, επικίνδυνη σωματική βλάβη και παράβαση του νόμου περί όπλων.
-Ειδικότερα, προχθές το βράδυ στην Αλεξανδρούπολη, ο 20χρονος προσέγγισε 54χρονη ημεδαπή, η οποία κινούνταν πεζή και με την απειλή μαχαιριού, επιχείρησε να αφαιρέσει από την κατοχή της χρήματα, πλην όμως δεν ολοκλήρωσε την πράξη του, καθόσον η 54χρονη αντέδρασε, όποτε ο δράστης διέφυγε τραυματίζοντας την ελαφρά.
-Ακολούθως, ο 20χρονος εισήλθε σε κατάστημα της πόλης, όπου βρισκόταν η 52χρονη υπάλληλος του και με την απειλή μαχαιριού, αφαίρεσε από την ταμειακή μηχανή μικρό χρηματικό ποσό, ενώ στη συνέχεια διέφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση, τραυματίζοντας την 52χρονη ελαφρά.
-Μετά από σχετική καταγγελία, υπήρξε άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών, οι οποίοι πραγματοποίησαν σχετικές έρευνες και αναζητήσεις, με αποτέλεσμα να εντοπίσουν και να συλλάβουν τον δράστη.
-Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του βρέθηκε το μαχαίρι που χρησιμοποίησε, το οποίο και κατασχέθηκε.
-Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης.


Δεν υπάρχουν σχόλια: