Σάββατο 9 Μαρτίου 2019

Συνελήφθησαν στην Κομοτηνή δύο (2) άτομα 67 & 44 ετών οι οποίοι κατά διάρκεια επισκεπτηρίου στις Φυλακές επιχείρησαν να προμηθεύσουν σε 33-χρονο κρατούμενο ναρκωτικά.

Κατασχέθηκαν οι παραπάνω ποσότητες ναρκωτικών και ένα κινητό τηλέφωνο
-Συνελήφθησαν χθες (8-3-2019) το πρωί, στην Κομοτηνή, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής, δύο ημεδαποί, ηλικίας 67 και 44 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών. Η σχετική δικογραφία περιλαμβάνει επίσης έναν 33χρονο ημεδαπό, έγκλειστο σε Κατάστημα Κράτησης.
-Αναλυτικότερα, ο 67χρονος, κατά τη διάρκεια επισκεπτηρίου στο Κατάστημα Κράτησης, επιχείρησε να προμηθεύσει τον 33χρονο κρατούμενο με ναρκωτικά, τα οποία είχε επιμελώς κρυμμένα σε ένδυμα, πλην όμως η πράξη του έγινε αντιληπτή από τους σωφρονιστικούς υπαλλήλους και συνελήφθη από ειδοποιηθέντες αστυνομικούς.
-Συγκεκριμένα, βρέθηκαν κρυμμένες δύο (2) νάιλον συσκευασίες με κοκαΐνη, συνολικού βάρους 4,4 γραμμαρίων και δύο (2) νάιλον συσκευασίες με ηρωίνη, συνολικού βάρους 3,8 γραμμαρίων.
-Από την έρευνα που ακολούθησε, προέκυψε ότι ο 33χρονος παρέλαβε ένα δέμα, που περιέχει το παραπάνω ένδυμα με τα ναρκωτικά, από τον 44χρονο, ο οποίος εντοπίσθηκε λίγο αργότερα και συνελήφθη.
-Σημειώνεται ότι σε βάρος του 44χρονου σχηματίστηκε επίσης δικογραφία για κλοπή, καθόσον διαπιστώθηκε ότι το προηγούμενο βράδυ είχε αφαιρέσει από ανασφάλιστο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ένα μπουφάν, το οποίο βρέθηκε στην κατοχή του, κατασχέθηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του.
-Κατασχέθηκαν οι παραπάνω ποσότητες ναρκωτικών και ένα κινητό τηλέφωνο.
-Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Κομοτηνής.


Δεν υπάρχουν σχόλια: