Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2013

Σύλληψη 28-χρονου ημεδαπού-Εξιχνίαση ληστείας από το Τμήμα Ασφαλείας Δράμας, σε βάρος 57χρονης ημεδαπής στη Δράμα.


Συνελήφθη από την Ασφάλεια της Δράμας ο ένας από τους δράστες της ληστείας, σε βάρος του οποίου είχε εκδοθεί Ένταλμα Σύλληψης


-Εξιχνιάστηκε, ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων και έρευνες των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας, ληστεία που είχε διαπραχθεί, τις πρώτες πρωινές ώρες της 4-8-2013, στη Δράμα, σε βάρος 57χρονης ημεδαπής.
Ληστεία με αρπαγή τσάντας σε βάρος 57-χρονης ημεδαπής στη Δράμα.
Συνελήφθη σήμερα (13-9-2013) το πρωί στη Δράμα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας, 28χρονος ημεδαπός, δράστης της ληστείας, σε βάρος του οποίου είχε εκδοθεί Ένταλμα Σύλληψης από την κα. Ανακρίτρια Δράμας.

-Ειδικότερα, από τις έρευνες των αστυνομικών, προέκυψαν τα στοιχεία του 28χρονου, ο οποίος την 4-8-2013, τις πρώτες πρωινές ώρες, προσέγγισε την 57χρονη, που επέστρεφε στην οικία της και με την άσκηση σωματικής βίας αφαίρεσε την τσάντα της, που περιείχε το χρηματικό ποσό των 5.000 Ευρώ, δύο (2) κινητά τηλέφωνα, διάφορα έγγραφα και προσωπικά της αντικείμενα. Ακολούθως ο δράστης επιβιβάστηκε σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε ο άγνωστος μέχρι στιγμής συνεργός του και διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

-Σημειώνεται ότι κατά τη διάρκεια των ερευνών εντοπίσθηκαν το ένα από τα αφαιρεθέντα κινητά τηλέφωνα και κάποια από τα προσωπικά αντικείμενα της 57χρονης, τα οποία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν σε αυτήν.

-Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί ενώπιον της κ. Ανακρίτριας Δράμας, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται από το Τμήμα Ασφάλειας Δράμας για την ταυτοποίηση του συνεργού του.


Δεν υπάρχουν σχόλια: