Παρασκευή 17 Μαΐου 2013

Εξιχνίαση από το Τμήμα Ασφαλείας Δράμας δώδεκα (12) διαρρήξεων και μιας (1) απόπειρας σε ιατρεία, δικηγορικά γραφεία και καταστήματα της Δράμας .


Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 36χρονου ημεδαπού για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής

-Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων και εμπεριστατωμένες έρευνες των αστυνομικών της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας, δώδεκα (12) διαρρήξεις και μία (1) απόπειρα σε ιατρεία, δικηγορικά γραφεία και καταστήματα της Δράμας.
  -Κατά τη διάρκεια των ερευνών, προέκυψαν τα στοιχεία ενός 36χρονου ημεδαπού, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής. 

-Αναλυτικότερα, προέκυψε ότι ο δράστης, κατά το χρονικό διάστημα από 29/30-7-2012 έως 13-5-2013, διέρρηξε δώδεκα (12) ιατρεία, δικηγορικά γραφεία και καταστήματα, στη Δράμα, αφαιρώντας από αυτά διάφορες ηλεκτρονικές  ηλεκτρικές συσκευές και εμπορεύματα, συνολικής αξίας 17.700 περίπου Ευρώ, τέσσερα (4) ιταλικά συλλεκτικά νομίσματα καθώς και το χρηματικό ποσό των 3.335 ευρώ.
-Προέκυψε επίσης ότι αποπειράθηκε να διαρρήξει άλλο ένα κατάστημα χωρίς όμως να τα καταφέρει. 

-Στην κατοχή του 36χρονου βρέθηκαν τα αφαιρεθέντα συλλεκτικά νομίσματα, τα οποία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στο δικαιούχο τους. 

-Σημειώνεται ότι ο δράστης έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για κλοπές, ναρκωτικά και παράβαση του νόμου περί όπλων. 

-Η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του θα αποσταλεί στην κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας, ενώ η προανάκριση συνεχίζεται από το Τμήμα Ασφάλεια Δράμας για τυχόν εμπλοκή του και σε άλλες περιπτώσεις διαρρήξεων. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: