Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2012

Φρικτό έγκλημα στην Ξάνθη.



Αυτή είναι η Ζωή Δαλακλίδου, που βρήκε φρικτό θάνατο στα χέρια του μανιακού δολοφόνου της Ξάνθης. Ο δολοφόνος έκλεψε από την 34χρονη και την τσάντα της. Ο  Νο1 ύποπτος είναι 35 ετών και κρατείται στην αστυνομία και ανακρίνεται.


-Μια νεαρή γυναίκα βρέθηκε απανθρακωμένη σε ακάλυπτο οικοδομής, στην οδό 40 Εκκλησιών και Κοραή στην Ξάνθη.
Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά τις 4.30 τα ημερώματα. -Η Ζ.Δ. που κατοικεί στη Θεσσαλονίκη και είχε έρθει στο πατρικό της για τις μέρες των Χριστουγέννων, είχε μόλις επιστρέψει από διασκέδαση μαζί με φίλη της, η οποία την αποχαιρέτησε δύο στενά πιο κάτω από το πατρικό της. Η άτυχη κοπέλα δεν πρόλαβε να βάλει το κλειδί στην εξώπορτα όταν της επιτέθηκαν άγνωστος ή άγνωστοι δράστες. Σύμφωνα με τις μαρτυρίες των γειτόνων την κοπέλα βίασαν ή αποπειράθηκαν να βιάσουν και στη συνέχει την έβαλαν φωτιά χρησιμοποιώντας βενζίνη από μηχανάκι που ήταν στην πυλωτή. Από τον Ιατροδικαστή αποκλείστηκε η περίπτωση να έχει μαχαιρωθεί, όπως είχε διαδοθεί. Ο μαρτυρικός θάνατος της κοπέλας σημειώθηκε ακριβώς κάτω από το μπαλκόνι του διαμερίσματος των γονιών της ενώ οι γείτονες την άκουγαν να ουρλιάζει .


-Η συγκλονιστική εξέλιξη και οι τραγικοί γονείς !
-Όταν ακούστηκαν οι φωνές και ξύπνησε η γειτονιά, οι άνθρωποι της οικοδομής είδαν δύο μηχανάκια να φλέγονται κοντά στην είσοδο. Αυτοί που κατέβηκαν για να τα σβήσουν ήταν ο πατέρας και ο αδελφός της κοπέλας χωρίς να αντιληφθούν την παρουσία της ! Αφού ξεκίνησαν σβήνουν τη φωτιά με λάστιχο, οι γείτονες άρχισαν να φωνάζουν ότι καίγεται άνθρωπος. Τότε διαπίστωσαν ότι στην είσοδο της οικοδομής είχαν μείνει τα κλειδιά της. Πήραν τηλέφωνο στο κινητό της χωρίς να απαντά και τότε διαπίστωσαν ότι το παιδί τους καιγόταν λίγο πιο πέρα, χωρίς να μπορέσουν να βοηθήσουν, στο μαρτυρικό της θάνατο !
-Το σοκ ήταν τεράστιο για όλους τους περίοικους και για τους άνδρες της Αστυνομίας και του ΕΚΑΒ, στη θέα της άτυχης κοπέλας, κόρης γνωστού και αγαπητού επιχειρηματία της πόλης. Στο σημείο βρέθηκαν ισχυρές αστυνονομικές δυνάμεις και η ηγεσία της Αστυνομίας της ΑΜΘ . Οι άνδρες της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών, μελετούν το σημείο του εγκλήματος ενώ ο Ιατροδικαστής Π. Παυλίδης θα αποφανθεί για τις συνθήκες θανάτου μετά τη διενέργεια νεκροψίας που είναι σε εξέλιξη

-Ο σεσημασμένος Χρήστος Παπάζογλου είναι ο35χρονος που ανακρίνεται για το φόνο της Ζωής στην Ξάνθη και όπως αποκαλύπτει το Fimotro είναι μανάβης και περιστασιακός υπάλληλος βενζινάδικου. Στο παρελθόν είχε κάνει απόπειρα βιασμού, ενώ το...

όνομά του είχε εμπλακεί και σε υπόθεση ναρκωτικών στην περιοχή των Αβδηρών.Ο 35χρονος είναι από το χωριό Μυρωδάτο.
-Με κεράκια στον τόπο του εγκλήματος, εκεί που ο δολοφόνος αφού βίασε, στη συνέχεια έκαψε μέχρι θανάτου την αδικοχαμένη Ζωή Δαλακλίδου, φίλοι και φίλες της, θρήνησαν και θρηνούν τον άδικο χαμός της. Πέρασαν δεκάδες απο την "πυλωτή" του εγκλήματος.
-Στις 10 το βράδυ στο μεταξύ ολοκληρώθηκε η έρευνα των αστυνομικών παρουσία δικαστικού στο 2άρι που νοίκιαζε ο δράστης επί της οδού Περικλέους 30 στον 5ο όροφο, καθώς η γραμμή του δράστη άλλαξε και αρνείται πλέον τα πάντα, μολονότι στην αρχή είχε λυγίσει ισχυριζόμενος την «πίεση» των ανακριτών του!
-Στο μεταξύ 300 περίπου πολίτες γύρω στις 10 το βράδυ συγκεντρώθηκαν έξω από την πολυκατοικία που μένει ο δράστης και την ώρα που τον κατέβαζαν οι αστυνομικοί, επιχείρησαν να τον λυντσάρουν!!!!
-Ωστόσο υπήρχε ισχυρή αστυνομική δύναμη που δεν επέτρεψε να γίνει τίποτα.
-Ο Χρήστος Παπάζογλου με χειροπέδες και ισχυρή αστυνομική δύναμη, επέστρεψε ήδη στην Ασφάλεια Ξάνθης, όπου συνεχίζεται από ειδικούς η ανάκρισή του.
 -Παράλληλα αναμένεται να φωτίσει την υπόθεση ακόμη περισσότερο το DNA θύματος και δράστη.
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: