Τρίτη 10 Οκτωβρίου 2023

Στην Εγνατία οδό Ξάνθης – Καβάλας συνελήφθη ημεδαπός ο οποίος με κλεμμένο Ι.Χ.Φ.αυτ/το που έφερε πλαστές πινακίδες κυκλοφορίας, προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας επτά (7) λαθρομετανάστες.


 

-Συνελήφθη προχθές (8-10-2023) το απόγευμα στην Εγνατία οδό Ξάνθης – Καβάλας, από Αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Καβάλας, ένας ημεδαπός διακινητής, ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας μη νόμιμους μετανάστες.

-Αναλυτικότερα, οι Αστυνομικοί συνέλαβαν τον δράστη διότι τον εντόπισαν να οδηγεί Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο και να μεταφέρει παράνομα στο εσωτερικό της χώρας επτά (7) μη νόμιμους μετανάστες.

-Σημειώνεται ότι, ο οδηγός – διακινητής, ο οποίος στερείται άδειας ικανότητας οδήγησης, αρχικά δεν συμμορφώθηκε σε σήμα στάσης των Αστυνομικών και ανέπτυξε ταχύτητα οδηγώντας επικίνδυνα, ενώ ακολούθως ακινητοποίησε το όχημα και συνελήφθη.

-Επιπλέον προέκυψε ότι για το όχημα έχει δηλωθεί κλοπή την 19-09-2023 σε Αστυνομική υπηρεσία της Αττικής, ενώ έφερε και πλαστές πινακίδες κυκλοφορίας.

-Κατασχέθηκαν το παραπάνω όχημα, χρηματικό ποσό και ένα κινητό τηλέφωνο.

-Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Καβάλας.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: