Κυριακή 23 Απριλίου 2023

Στην Εθνική Οδό Αλεξανδρούπολης – Κομοτηνής συνελήφθη ημεδαπός ο οποίος με κλεμμένο Ι.Χ.Φ.αυτ/το, προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας ένδεκα (11) λαθρομετανάστες.

 

-Συνελήφθη προχθές (21-4-2023) το πρωί στην Εθνική Οδό Αλεξανδρούπολης – Κομοτηνής, από Αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σαπών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης, ένας ημεδαπός διακινητής, ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας μη νόμιμους μετανάστες.

-Αναλυτικότερα οι Αστυνομικοί συνέλαβαν τον δράστη, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης και να μεταφέρει παράνομα στην ενδοχώρα έντεκα (11) μη νόμιμους μετανάστες.

-Σημειώνεται ότι ο οδηγός – διακινητής, προηγουμένως δεν συμμορφώθηκε σε σήμα στάσης των Αστυνομικών και ανέπτυξε ταχύτητα πραγματοποιώντας επικίνδυνους ελιγμούς. Τελικά το όχημα εξετράπη της πορείας του και ακινητοποιήθηκε, ενώ ο δράστης – διακινητής διέφυγε πεζός σε θαμνώδη περιοχή όπου εντοπίστηκε λίγο αργότερα και συνελήφθη.

-Από την Αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι σε βάρος του δράστη εκκρεμεί ένταλμα σύλληψης των Ελληνικών Δικαστικών Αρχών για διακεκριμένη κλοπή, ενώ επιπλέον για το όχημα έχει δηλωθεί κλοπή την 21-4-2023 σε Αστυνομική υπηρεσία της Θεσσαλονίκης.

-Κατασχέθηκε το παραπάνω όχημα.

-Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Σαπών.

 


Δεν υπάρχουν σχόλια: