Σάββατο 9 Ιουλίου 2022

Στον οικισμό Φερών Έβρου συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί διακινητές οι οποίοι με Ι.Χ.Φ.αυτ/το προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας τέσσερις (4) λαθρομετανάστες.

 

-Συνελήφθησαν χθες (8-7-2022) το πρωί, στον οικισμό Φερών Έβρου, από Αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φερών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης , δύο αλλοδαποί διακινητές, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας μη νόμιμους μετανάστες.

-Αναλυτικότερα οι Αστυνομικοί συνέλαβαν τους δράστες, διότι τους εντόπισαν να επιβαίνουν σε Ι.Χ.Φ αυτοκίνητο και να μεταφέρουν παράνομα στην ενδοχώρα τέσσερις (4) μη νόμιμους μετανάστες.

-Σημειώνεται ότι ο οδηγός του οχήματος επιχείρησε να διαφύγει πεζός, πλην όμως ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη αντιστεκόμενος κατά τη σύλληψη.

-Επιπλέον προέκυψε ότι οι πινακίδες που έφερε το παραπάνω αυτοκίνητο ανήκουν σε άλλο όχημα, ενώ στο εσωτερικό του βρέθηκε επίσης μία πλαστή πινακίδα κυκλοφορίας.

-Κατασχέθηκαν το παραπάνω όχημα, πινακίδες κυκλοφορίας και ένα κινητό τηλέφωνο.

-Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Φερών.

 


Δεν υπάρχουν σχόλια: