Σάββατο 19 Μαρτίου 2022

Συνελήφθη στον Έβρο ένας (1) αλλοδαπός διότι κατά τη παράνομη είσοδό του στη χώρα από την Τουρκία, μετέφερε σε σακίδιο 19 πιστόλια και πάνω από δύο κιλά κάνναβη.

 

-Συνελήφθη το πρωί της Παρασκευής (18-3-2022) στη παρέμβρια περιοχή του οικισμού Γεμιστής Έβρου από Αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφαλείας Κομοτηνής, ένας αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για παραβάσεις των Νόμων περί όπλων , περί ναρκωτικών και περί αλλοδαπών.

-Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, οι Αστυνομικοί πραγματοποίησαν συντονισμένη επιχείρηση σε συνεργασία με την  Περιφερειακή Ομάδα Δίωξης Ναρκωτικών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Αλεξανδρούπολης, κατά την  διάρκεια της οποίας εντόπισαν και συνέλαβαν τον δράστη, διότι εισήλθε παράνομα στη χώρα μας από την Τουρκία, μεταφέροντας όπλα και ναρκωτικές ουσίες.

-Συγκεκριμένα σε έρευνα που πραγματοποίησαν οι Αστυνομικοί σε σακίδιο που κατείχε ο δράστης, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν  δέκα εννέα (19) πιστόλια με τις γεμιστήρες τους,  δέκα (10) νάϋλον συσκευασίες με κατεργασμένη κάνναβη (σοκολάτα), συνολικού βάρους 2 κιλών και 30 γραμμαρίων και έξι (6) φυσίγγια.

-Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Κομοτηνής.


Δεν υπάρχουν σχόλια: