Σάββατο 12 Μαρτίου 2022

Στην Ε.Ο.Καβάλας-Ξάνθης συνελήφθη ένα (1) άτομο να οδηγεί Ι.Χ.Φ.αυτ/το εντός του οποίου βρέθηκαν 16.500 λαθραία πακέτα τσιγάρα… επίσης συνελήφθη και ένας (1) αλλοδαπός διότι στο Ι.Χ.Ε.αυτ/το που οδηγούσε βρέθηκαν 3.500 λαθραία πακέτα τσιγάρα.

 


-Συνελήφθησαν βραδινές ώρες της 11/12-3-2022 στην Εθνική οδό Καβάλας-Ξάνθης από Αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Καβάλας, ένας αλλοδαπός και ένας ημεδαπός σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί Εθνικού Τελωνειακού Κώδικα .

-Ειδικότερα οι Αστυνομικοί συνέλαβαν τους δράστες διότι εντόπισαν τον ημεδαπό να οδηγεί Ι.Χ.Φ.αυτ/το στο εσωτερικό του οποίου βρέθηκαν 16.500 πακέτα τσιγάρα, για τα οποία δεν έχουν καταβληθεί στο δημόσιο οι ανάλογοι φόροι και δασμοί, και τον αλλοδαπό να οδηγεί Ι.Χ.Ε.αυτ/το στο εσωτερικό του οποίου βρέθηκαν 3.500 πακέτα λαθραία τσιγάρα τα οποία όπως προέκυψε είχε προμηθευτεί από τον ημεδαπό δράστη.

-Κατασχέθηκαν συνολικά 20.000 πακέτα λαθραία τσιγάρα.

-Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ.Εισαγγ.Πλημ/κών Καβάλας, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Καβάλας.-

 


Δεν υπάρχουν σχόλια: