Παρασκευή 26 Μαρτίου 2021

Στο νομό Ροδόπης συνελήφθη αλλοδαπός διακινητής ο οποίος με Ι.Χ.Ε.αυτ/το προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας τρείς (3) λαθρομετανάστες.

 

-Συνελήφθη χθες (25-3-2021) το πρωί, στο νομό Ροδόπης, από Αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σαπών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης αλλοδαπός διακινητής, ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας τρείς (3) μη νόμιμους μετανάστες.

-Αναλυτικότερα, οι Αστυνομικοί συνέλαβαν τον δράστη, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο και να μεταφέρει, παράνομα, στην ενδοχώρα τρεις (3) μη νόμιμους μετανάστες.

-Σημειώνεται ότι ο δράστης δεν συμμορφώθηκε σε σήμα στάσης των αστυνομικών στην επαρχιακή οδό Λοφαρίου – Στρύμνης και ανέπτυξε ταχύτητα, οδηγώντας επικίνδυνα.

-Τελικά, το όχημα κατευθύνθηκε σε αγροτική οδό, όπου ο οδηγός – διακινητής το ακινητοποιήθηκε και επιχείρησε να διαφύγει πεζός, πλην όμως συνελήφθη από τους Αστυνομικούς.

-Σημειώνεται ότι ο οδηγός – διακινητής στερείται άδειας ικανότητας οδήγησης.

-Κατασχέθηκε ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο.

-Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Σαπών Ροδόπης.


Δεν υπάρχουν σχόλια: