Τετάρτη 31 Μαρτίου 2021

Συγκρότηση Ομάδων Εθελοντισμού στον Δήμο Δοξάτου.

 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                                  Καλαμπάκι, 30/03/2021

ΝΟΜΟΣ ΔΡΑΜΑΣ

ΔΗΜΟΣ ΔΟΞΑΤΟΥ

                                                   ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

                                                «ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ»

 -Ο Αντιδήμαρχος κος Ιωάννης Καγγελίδης, ως αρμόδιος για τη συγκρότηση Ομάδων Εθελοντισμού στο Δήμο μας, έστειλε επιστολή προς τους Προέδρους των Κοινοτήτων του Δήμου, με το οποίο ζητά να ενημερώσουν τον κόσμο σχετικά με την προσπάθεια του Δήμου για τη δημιουργία – συγκρότηση Ομάδων Εθελοντισμού σε κάθε Κοινότητα.  

-Με το δελτίο μας αυτό, θέλουμε να ενημερώσουμε απευθείας τους κατοίκους – δημότες μας, ότι με την δημιουργία της Διεύθυνσης Κοινωνικών Υπηρεσιών του νέου Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας, έχει προβλεφθεί Γραφείο Εθελοντισμού το οποίο θα συντονίσει με ευθύνη του Αντιδημάρχου κου Καγγελίδη Ιωάννη, τη δημιουργία Μητρώου Εθελοντών του Δήμου μας.

-Σύντομα θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα μας υπόδειγμα αίτησης εθελοντή/ντριας για τη συμμετοχή των ενδιαφερομένων στις Ομάδες Εθελοντισμού. Την αίτηση αυτή θα μπορούν να καταθέτουν οι ενδιαφερόμενοι στους Προέδρους των Κοινοτήτων ή στον Αντιδήμαρχο κο Ιωάννη Καγγελίδη.

-Περιμένουμε τις αιτήσεις σας προκειμένου να δημιουργήσουμε πολυάριθμες – ισχυρές Ομάδες Εθελοντισμού που με τις δράσεις τους θα συμβάλλουν στην επίλυση προβλημάτων του Δήμου προς όφελος τόσο των κατοίκων – δημοτών όσο και του περιβάλλοντος.

-Εκ των προτέρων σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον και τη συμμετοχή σας.

Όλοι είμαστε χρήσιμοι.

-Να είστε χαρούμενοι.

 

                                                                    Ο Δήμαρχος

 

                                                               Θεμιστοκλής Ζεκερίδη


Δεν υπάρχουν σχόλια: