Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2021

Ευχαριστήρια Επιστολή Δημάρχου Δοξάτου για την επιτυχή αντιμετώπιση επιπτώσεων από τα πρόσφατα επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα στον Δήμο.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                              Καλαμπάκι, 17/02/2021

ΝΟΜΟΣ ΔΡΑΜΑΣ

ΔΗΜΟΣ ΔΟΞΑΤΟΥ

 

                                               ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

-Με ευκαιρία την αντιμετώπιση των επιπτώσεων των επικίνδυνων καιρικών φαινομένων στο Δήμο μας, την οποία θεωρώ επιτυχή, θέλω να ευχαριστήσω για τις προσπάθειες πέραν του υπηρεσιακού καθήκοντος αλλά και την εθελοντική προσφορά εργασίας, τους παρακάτω:

1. Κο Ποιμενίδη Γεώργιο, κο Παπαδόπουλο Κωνσταντίνο, κο Δραγουδάκη Μιχαήλ, οι οποίοι στα πλαίσια της εθελοντικής προσφοράς συμμετείχαν στην ρίψη αλατιού, χειρωνακτικά, όλη τη νύχτα του Σαββάτου 13/02/2021.

2. Για τον ίδιο λόγο τον κο Τσεκούρα Γεώργιο, Πρόεδρο της Κοινότητας Καλαμπακίου και τον κο Αρβανιτίδη Ιωάννη, Πρόεδρο της Κοινότητας Πηγαδίων για τη συμμετοχή του στον καθαρισμό του δρόμου Αιγείρου – Περιστεριάς.

3. Τους εργαζόμενους του Δήμου, κυρίως τους κ.κ. Τοπούζογλου Σεραφείμ, Κελετζή Νικόλαο, Βεράνη Βασίλειο και Βουζανίδη Αδάμ, οι οποίοι συμμετείχαν στην προσπάθεια καθαρισμού των δρόμων εκτός ωραρίου εργασίας με προθυμία και μεγάλη διάθεση προσφοράς.

4. Τους Αντιδημάρχους κο Χατζηπροδρόμου Ιπποκράτη, κα Παπαζώτου Κυριακή, κο Μπερμπερίδη Αθανάσιο, οι οποίοι δεν συντόνισαν απλά την προσπάθεια καθαρισμού των δρόμων όπως είχαν υποχρέωση από τη θέση τους, αλλά συμμετείχαν ενεργητικότατα για 36 ώρες τουλάχιστον στην ρίψη χειρωνακτικά αλατιού σε γέφυρες και επικίνδυνες στροφές του Δήμου μας την χρονική περίοδο που δεν είχαμε διαθέσιμη αλατιέρα για την επίλυση του προβλήματος.

5. Τέλος θέλω να ευχαριστήσω τον Αντιπεριφερειάρχη κο Παπαδόπουλο Γεώργιο και τον κο Κουκαργιώτη Παναγιώτη υπάλληλος του Τμήματος Συγκοινωνιακών Έργων της Π.Ε. Δράμας, οι οποίοι πρόθυμα μας παραχώρησαν αλατιέρα προκειμένου να καλύψουμε τις ανάγκες μας σε όλους τους κεντρικούς και σε κάποιους επικίνδυνους συνοικιακούς δρόμους του Δήμου μας.

-Επίσης τον κο Παπαεμμανουήλ Γρηγόριο Εντεταλμένο Περιφερειακό Σύμβουλο Πολιτισμού ΑΜΘ, για την συμβολή του στο εκχιονισμό του δρόμου Αγίου Αθανασίου – Κυργίων – Αιγείρου – Περιστεριάς.

-Όλη αυτή η προσπάθεια των παραπάνω με κάνει να αισθάνομαι υπερηφάνεια που είμαι Δήμαρχος τέτοιας ποιότητας συνεργατών, υπαλλήλων και δημοτών στο Δήμο Δοξάτου.

 

                                                                             Ο Δήμαρχος

 

                                                                       Θεμιστοκλής Ζεκερίδης

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: