Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2021

Συνελήφθη σε οικισμό της Καβάλας αλλοδαπός διακινητής ο οποίος με Ι.Χ.Ε.αυτ/το που έφερε κλεμμένες πινακίδες κυκλοφορίας, προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας οκτώ (8) λαθρομετανάστες.

 

Κατασχέθηκαν το παραπάνω όχημα, οι πινακίδες κυκλοφορίας και χρηματικό ποσό.

-Συνελήφθη χθες (20-2-2021) το απόγευμα, σε οικισμό της Καβάλας, από Αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Καβάλας με τη συνδρομή Αστυνομικών της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καβάλας, ένας αλλοδαπός διακινητής, ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας οκτώ (8) μη νόμιμους μετανάστες.
-Αναλυτικότερα, οι Αστυνομικοί συνέλαβαν τον δράστη, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και να μεταφέρει, παράνομα, στην ενδοχώρα οκτώ (8) μη νόμιμους μετανάστες.
-Σημειώνεται ότι το παραπάνω όχημα δεν σταμάτησε σε σήμα στάσης των Αστυνομικών και ανέπτυξε ταχύτητα, ενώ ο οδηγός – διακινητής το εγκατέλειψε, επιχειρώντας να διαφύγει πεζός χωρίς όμως να τα καταφέρει.
-Επιπλέον, από την Αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι για τις πινακίδες κυκλοφορίας που έφερε το αυτοκίνητο, έχει δηλωθεί κλοπή την 10-2-2021 σε Αστυνομική υπηρεσία της Θεσσαλονίκης, καθώς επίσης ότι ο δράστης στερείται άδειας ικανότητας οδήγησης.
-Κατασχέθηκαν το παραπάνω όχημα, οι πινακίδες κυκλοφορίας και χρηματικό ποσό.
-Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Καβάλας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: