Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014

Μεγάλη διάκριση για τον μαθητή της Γ΄τάξης του Γυμνασίου Καλαμπακίου ΤΣΙΝΤΣΙΛΙΔΑ Δημήτριο που βραβεύτηκε στην Μαθηματική Ολυμπιάδα «Αρχιμήδης».


-Η Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία, που φέτος συμπληρώνει 97 χρόνια ενεργής επιστημονικής δράσης και έχει ως βασικό στόχο την ανάπτυξη και διεύρυνση της Μαθηματικής Παιδείας, της Μαθηματικής Επιστήμης της Έρευνας και γενικότερα της Εκπαίδευσής μας.

-Στα πλαίσια των δραστηριοτήτων της πραγματοποίησε και την 32η Εθνική Μαθηματική Ολυμπιάδα «Ο ΑΡΧΙΜΗΔΗΣ».

-Η Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία (Ε.Μ.Ε.) διοργάνωσε την Μαθηματική Ολυμπιάδα «ΑΡΧΙΜΗΔΗΣ», στην οποία έλαβαν μέρος πανω από 400  μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου απ’ όλη την Ελλάδα και την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2014, σε μια κατάμεστη αίθουσα τελετών του Πανεπιστημίου Αθηνών έγιναν οι βραβεύσεις της τελικής φάσης των Πανελλήνιων Μαθηματικών Διαγωνισμών.

-Στα πρώτα ονόματα της λίστας των βραβευθέντων μαθητών που ξεχώρισαν και βραβεύτηκαν από όλη την Ελλάδα, ήταν και ο μαθητής της Γ΄ τάξης του Γυμνασίου Καλαμπακίου, Τσιντσιλίδας Δημήτριος του Αθανασίου και της Βασιλικής με διάκριση Α΄, που είναι για τον ίδιο και την οικογένεια του μια μεγάλη διάκριση, αλλά και μεγάλη τιμή για μας τους δραμινούς.

-Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο ίδιος και πέρυσι στον ίδιο διαγωνισμό είχε βραβευτεί με διάκριση Β.

-Όλοι οι μαθητές που συμμετείχαν θα αποτελέσουν τον πυρήνα από τον οποίο θα επιλεγούν εκείνοι που θα συγκροτήσουν τις ομάδες, οι οποίες θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στη Διεθνή και τις Βαλκανικές Μαθηματικές Ολυμπιάδες.

-Συγχαρητήρια στον Δημήτρη και στην οικογένειά του!


Δεν υπάρχουν σχόλια: