Πέμπτη 4 Ιουλίου 2013

Εμπρηστική επίθεση στην Καβάλα – Πέταξαν γκαζάκια σε οχήματα!

-Γκαζάκια σε πέντε υπηρεσιακά αυτοκίνητα της Π.Ε. Καβάλας πέταξαν άγνωστοι  μέχρι στιγμής δράστες τα ξημερώματα της Πέμπτης. 
 -Τα οχήματα βρίσκονταν σταθμευμένα στο παρκινγκ της Αντιπεριφέρειας Καβάλας, που βρίσκεται επί της οδού Ερυθρού Σταυρού, ενώ λίγο πριν τις 2.00 τα ξημερώματα άγνωστοι φορώντας κουκούλες πέταξαν τα γκαζάκια, σηκώνοντας στο πόδι την περιοχή από τις δυνατές εκρήξεις.
  -Στο σημείο κατέφτασε αμέσως η Πυροσβεστική Υπηρεσία Καβάλας, κατασβήνοντας τις φλόγες χωρίς να υπάρξουν τραυματισμοί. 
 -Η Αστυνομία διεξάγει έρευνες για την ταυτοποίηση και τον εντοπισμό των δραστών, ενώ οι πρώτες ενδείξεις δείχνουν άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου.
Τι αναφέρει η Αστυνομία
-Την Πέμπτη 4-7-2013 στη 01.35 τα ξημερώματα στην Καβάλα, (20 - 30) άγνωστα άτομα που φορούσαν κουκούλες, κράνη και έφεραν σιδερολοστούς, περιέλουσαν με εύφλεκτο υλικό (βενζίνη) χώρο στάθμευσης Υπηρεσιακών αυτ-των Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας, (πρώην Διοικητήριο) και στην συνέχεια τοποθέτησαν (4) αυτοσχέδιους εμπρηστικούς μηχανισμούς (γκαζάκια) σε οχήματα που ήταν σταθμευμένα, με αποτέλεσμα να εκδηλωθεί πυρκαγιά και να υποστούν σοβαρές υλικές ζημιές (3) Υπηρεσιακά οχήματα καθώς και θραύση τζαμαρίας της πίσω κεντρικής εισόδου του κτιρίου. 
 -Επίσης  κατά την αποχώρησή τους προκάλεσαν φθορές σε (2) ΑΤΜ και σε υαλοπίνακες υποκ-τος τράπεζας. Πυρκαγιά κατασβήστηκε από την Π.Υ. Καβάλας. Στο σημείο βρέθηκαν και περισυλλέγησαν διαρρηγμένα γκαζάκια, (1) μπιτόνι με εύφλεκτο υλικό (βενζίνη) καθώς και υπολείμματα από μολότοφ. Προανακρίσεως επιλήφθηκε το Τ.Α. Καβάλας. Δράστες αναζητούνται.

http://www.thrakitoday.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: